به گزارش خبرنگار مهر، امیر تقی زاده شامگاه سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت روز خبرنگار و همچنین هفته ازدواج برگزار شده بود، اظهار داشت: هفته ازدواج از ۲۲ مرداد و همزمان با سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) آغاز می شود که ۲۱ مرداد و قبل از آغاز این هفته، جلسه ساماندهی امور جوانان و برنامه ریزی های این هفته، ۲۱ مرداد با حضور استاندار آذربایجان شرقی برگزار می شود.
وی ادامه داد: مثل هر سال، هشتمین دوره جشنواره پیوندهای اسمانی ویژه فعالیت حوزه ازدواج برگزار می شود که رویکرد امسالمان تجلیل از زوج های موفق در حوزه های مختلف همچون زوج های خیر، کارآفرین و غیره خواهد بود.
تقی زاده با اشاره ای به برنامه های این سازمان در راستای ازدواج آسان گفت: در ابتدا سعی بر فراهم کردن تسهیلات ازدواج داریم که یک بعد آن مربوط به از بین بردن تشریفات و فرهنگ سازی در این زمینه می شود، پس از ازدواج نیز با تشکیل مراکز مشاوره و کمک به زوج های جوان، در راستای پایدارسازی ازدواج برنامه ریزی هایی داشته ایم.
ظرفیت بالای استان در زمینه موسسات خیریه در حوزه ازدواج
معاون سازمان ورزش و جوانان استان ادامه داد: مراکزی به صورت تخصصی در زمینه خانواده فعالیت می کنند که باید اشاره داشته باشیم در تمامی مراکز، مشاوره های قبل ازدواج در روز ۲۲ مرداد، رایگان خواهد بود.
وی در خصوص ظرفیت بالای استان در زمینه موسسات خیریه در حوزه ازدواج گفت: تعداد بالایی از این موسسات در استان فعالیت می کنند، همچنین ۱۰ سازمان مردم نهاد فعال در زمینه ازدواج نیز در استان وجود دارد که در سال ۹۷، این سازمان ها با ۷۸ طرح با اعتبار ۴۹۶ میلیون تومانی برنامه هایی برای اجرا دارند.
تقی زاده ادامه داد: با هماهنگی های انجام شده با شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان، قرار بر این شده است تا ائمه جمعه تمامی شهرستان های استان تاکید ویژه ای بر روی این موضوع داشته باشند.
برگزاری کارگاه های ازدواج در سراسر استان
وی همچنین به برگزاری کارگاه های مختلف ازدواج در سراسر استان نیز تاکید کرد و گفت: برای برگزاری این کارگاه ها، ۵۸ مدرس حوزه ازدواج و خانواده تربیت شده اند.
تقی زاده همچنین بر لزوم ورود به جوامع روستایی تاکید کرد و میزان فعالیت های انجام شده در این راستا را کافی ندانست.
آذربایجان شرقی بعد از تهران و البرز بیشترین تعداد مرکز مشاوره را دارد
حسین دهقانی، رئیس گروه ساماندهی امور جوانان ورزش و جوانان استان نیز در این نشست اظهار داشت: در آذربایجان شرقی بعد از تهران و البرز بیشترین تعداد مراکز مشاوره و خانواده را داریم.
وی با اشاره به برگزاری ۴۵ کارگاه ازدواج از ابتدای سال تاکنون گفت: در خوشبینانه ترین حالات تنها ۳۰ درصد مخاطبانمان را پوشش داده ایم که امسال در تمامی شهرستان ها سعی می کنیم حداقل دو کارگاه برگزار کنیم.
نظر شما